Resie Moonen előadásai [For English, click here]

2024 május 18-19-én a Szintézis Akadémia vendége a lendületes, gyakorlatias előadásairól ismert neves holland homeopata, Resie Moonen! Amire számíthatsz:

  • Legújabb elméletek a periódusos rendszerről
  • Hosszú utókövetéssel rendelkező, különböző életszakaszokat felölelő videóeseteken keresztül a gyakorlatban mélyítjük el tudásunkat az ásványi birodalom sorainak és stádiumainak jellegzetességeiről
  • Megismerhetjük a sóalkotásban résztvevő elemek tulajdonságait és azt, hogy milyen módon találjuk meg az ásványi vegyületek második tagját

Az elvarázsló egyéniségű Resie Moonen közkívánatra ismét eljön hozzánk, hogy a tőle megszokott lelkesedéssel, és emberséggel átadja nekünk a tudását a periódusos rendszerről. Az előadás esetközpontú, gyakorlatias megközelítésű lesz, és elengedhetetlen alaptudást feltételez a sorok, oszlopok jelentéséről.

Az előadások angol nyelven magyar fordítással lesznek hallhatóak, a legkiválóbb homeopátiás tolmácsunk, Wágner Noémi közreműködésével.

A helyszín a Budapesti Műszaki Egyetem E épületében lesz. (Később pontosítjuk a terem számát) Szombaton reggel 9.30-tól este 6-ig, vasárnap reggel 9-től este 5:30-ig fog folyni a tanítás, másfél órás ebédszünettel.

Ha szeretnéd felfrissíteni a tudásod vagy nulláról indulva elsajátítani az alap tudnivalókat a sorok és oszlopok evolucionáris jelentésével kapcsolatban, erre előre jelentkezve, lehetőséged lesz Pocsaji Ágnes bevezető előadásán, a Szintézis Akadémia áprilisi nyílt hétvégéjén, 26.-án és 27.-én. (Időbeosztást és helyszínt lásd az Időpontok és Kapcsolat menüpontok alatt.) Limitált helyünk van a tanteremben, így ha az betelik, nem áll módunkban további jelentkezőket fogadni.

Jelentkezés a bevezető előadásokra április 15-ig, Resie Moonen előadásaira május 6-ig. Igyekeztünk nagyon kedvezményes árakat szabni, főleg azoknak a ``korán ébredőknek", akik a tandíj befizetésével április 1.-ig elköteleződnek.

Teljes ár Kedvezményes ár
Pocsaji Ágnes bevezető előadásai (április 26-27) 50.000 Ft 35.000 Ft
Resie Moonen előadásai (május 18-19) 57.000 Ft 50.000 Ft
Együtt 87.000 Ft 78.000 Ft